Nytt hundebånd til din bestevenn

Hundebånd er en absolutt nødvendighet for alle hundeeiere, og heldigvis finnes det mange varianter å velge blant. Du kan feste båndet enten i et halsbånd eller en hundesele, og ha full kontroll på hunden når dere går tur.

Tilpass kobbelet til hunden

Hundebånd kalles også kobbel, for å skille det fra halsbånd. Kobbelet er båndet som du holder i hånden, og som kan være både kort og langt. Det er viktig å tilpasse dette båndet til hundens størrelse og styrke. Et bånd som er tilpasset en liten hund vil ikke nødvendigvis holde en stor hund. Og har du en liten hund, trenger du ikke de aller kraftigste båndene. Du finner et stort utvalg av hundebånd hos Zoo.no, slik at du enkelt kan finne det kobbelet som passer til din hund.

Lufteturer er viktig

Alle hunder trenger å luftes, men lufteturene må skje på kontrollert måte. Det er båndtvang store deler av året, og i en storby er det uansett uaktuelt å la hunden løpe fritt. Den kan skremme andre, og den kan bli skadet eller skremt selv, spesielt i trafikken. Derfor er det viktig med et godt hundebånd som holder hunden trygg når dere skal på luftetur. Skal hunden løpe fritt bør det helst skje på et inngjerdet område.

Hunder