Gode sko for lange turer med hunden

 

Hundefolk er blant de nordmennene som går mest på tur, og for at turen skal bli hyggelig og komfortabel er det viktig at man har gode sko. Her er det mye man bør tenke på, det er tross alt mange årstider her i Norge og det er jo ikke akkurat slik at ett par sko kommer til å fungere like godt året rundt.

 

Varmt fottøy til vinteren

Det første man bør tWinter timeenke på før man handler er hvilke forhold man tenker å bruke skoene i. På høsten og vinteren er det viktig at skoene holder seg tørre og varme, og et vanntett ytre er helt essensielt. I tillegg til dette bør vintersko også enten være godt fôret, eller ha nok plass til at et man får plass til et par tykke sokker eller en varm innersåle. En annen ting man må tenke på er at sålen er tykk nok til å isolere litt mot kulden, men at den også har et mønster som gjør det mulig å gå både på snø, is og sleip gjørme, og at man eventuelt kan sette på brodder dersom det trengs.

 

Sommersko

Når det kommer til somSenior couple runningmersko må man tenke på litt andre ting. Det er fortsatt viktig at man har godt grep i sålen, for eksempel på vått gress og glatte steiner. Allikevel bør denne skoen være noe mindre og lettere enn en vintersko, og ikke minst bør man sørge for at de puster godt nok slik at man ikke blir klam om føttene. For sommersko er det også viktig at man har god bevegelsesevne, slik at det er lett å veksle mellom å gå og løpe dersom man ønsker det.

Det er mange alternativer for kjøp av sko, men for de aller fleste er det utrolig praktisk å kunne gjøre unna denne typen innkjøp på nett. Et godt alternativ på sko på nettet er Footway.no. Her finner du både vinter- og sommersko, og massevis av ulike alternativer innen hver skotype. Uansett hvilket budsjett du ligger på vil du finne gode alternativer her.