Ting du og hunden kan gjøre for å få en bedre kroppsholdning

Du har kanskje testet utallige måter å slanke deg på, men finner aldri den riktige metoden. Men det er egentlig litt rart, fordi vekten din er ganske god og du føler deg i god form. Det ser heller mer ut som du er litt dvask. Kanskje det hele dreier seg om kroppsholdningen din. Dersom den er feil, kan det se ut som du er overvektig.

Dersom dette kan være problemet ditt, så tror vi at vi har funnet oppskriften for deg. Og har du hund så er det enda bedre. Den er din følgesvenn som får deg med på tur.

1.Gå tur i terrenget

Dette får du med hunden på. Tur i marka byr på variert terreng. Det som er bra er at du kan bedre holdningen din ved å gå i bakker. Ha fokus på å løfte beina og gå med rak rygg. Dette er tungt, og du trener magemusklene ekstra noe som bedrer holdningen.

2.Ta med hunden på helsesenteret

Det kan hende de kan hjelpe deg med kroppsholdningen her. Enten det er for å trykke på de rette stedene eller redusere bryststørrelsen. Ved å søke hjelp fra https://motiva.health/no/ kan du bestille time for konsultasjon slik at kroppsholdningen blir perfekt.

Les mer på https://motiva.health/no/ slik at du kan ta de rette valgene for en bedre kroppsholdning.

3.Ta øvelser på gulvet

Det kan være vanskelig å utføre øvelsene når du har hund. For hunden vil jo helst være med. Men om han legger seg på ryggen din, så har du en perfekt øvelse klar. Strekk ut høyre arm og venstre ben så langt du klarer og hold posisjonen en god stund. Gjenta dette og alterner armer og ben ettersom du blir bedre. Denne øvelsen er med på å øke muskulaturen slik at du får bedre kroppsholdning.

4.Ikke glem ryggen

Ryggen er ofte grunnen til dårlig holdning. Den er kanskje for svak på visse punkter, noe som gjør at du blir sengeliggende med hunden som skuler bekymret på deg. Det er vanskelig å trene opp ryggen slik at den blir bra, men faktisk så kan løping være veien til bedre rygg. Løping styrker alle musklene i kroppen og du får en lavere vekt. Men er du ikke klar for løping, så kan flere turer med hunden hjelpe. Ikke ta med for tung sekk når du er på tur, men ha heller fokus på å holde kroppen oppreist.

5.Lat som du har noe under haka

Dårlig kroppsholdning gjør at du synker sammen og får mage og vakler som synes. For det handler om å holde kroppen strak slik at du får frem de beste sidene av deg selv. Skyt ut brystene, og lat som du har noe under haka. Ikke bry deg om folk sier du er arrogant, for du jobber bare med kroppsholdningen.