Refinansier gjelden og få råd til hund!

Har du en drøm om å gå til anskaffelse av hund, men føler at du ikke vil klare å sitte med utgiftene dette medfører? Fortvil ikke, de finnes en løsning på problemet. Hvis du refinansierer det du har av gjeld fra lån og kredittkort, vil du spare betydelige summer hver måned ved å samle lånene dine i ett eneste lån. På den måten unngår du unødvendige månedlige renter og avgifter. Bli med oss videre og vi viser deg hva du bør gjøre.

Hva betyr det å refinansiere gjeld?

Jo, refinansiering av gjeld av gjeld betyr enkelt sagt at du kan samle alle dine smålån og kredittkortgjeld til ett eneste lån. Dermed vil du oppnå en mer gunstig rente for dine månedlige avdrag. Du tar rett og slett opp et nytt smålån. Via Nettavisen Lånehjelpen finner du raskt og enkelt en god oversikt over hvilke muligheter som finnes tilgjengelig for din refinansiering.

Kredittsjekk

Enten du ønsker å ta opp forbrukslån i din fysiske bank eller via en lånetilbyder på nettet, vil det alltid bli foretatt en kredittsjekk. De ulike bank- og lånetjenester har ulike krav om dette. Det som er felles for dem alle er at de krever at du har en fast registrert inntekt. Dette kravet ligger på mellom 120 000 – 250 000 kroner i årsinntekt. Det som er sikkert er at du vil spare mye penger på å samle alle smålånene og kredittkortgjelden din i ett eneste forbrukslån og oppnå bedre lånevilkår.

Sammenlign tilbudene for refinansieringslån hos Nettaviser Lånehjelpen

Du kan via Nettavisen Lånehjelpen på en enkel og rask måte sammenligne de ulike tilbudene fra ulike lånetilbydere på nettet. Samtidig vil du raskt holde deg oppdatert om markedet. Deretter kan du finne det beste lånetilbudet og det refinansieringslånet som passer best for deg og din private økonomi.

Forbrukslån med sikkerhet – et alternativ hvis du har betalingsanmerkning

Hvis du har misligholdt tidligere lån og fått en eller flere registrerte betalingsanmerkninger, eller hvis lånet har gått til inkasso, kan et forbrukslån med sikkerhet være et godt alternativ for deg. Dette betyr i praksis at banken eller låneselskapet tar pant i dine eiendeler, slik som, bil, hus eller båt, for å sikre at du betaler tilbake lånet til fastsatt tid og i sin helhet.

På samme måte som med et refinansieringslån hvor det ikke stilles krav om sikkerhet/pant, kan du på den samme nettsiden raskt sammenligne tilbudene som finnes tilgjengelig mellom utlånerne. Da kan et forbrukslån med sikkerhet i bolig være tingen for deg. Hos Nettavisen Lånehjelpen vil du finne all den relevante informasjonen du trenger for refinansieringslån for folk med betalingsanmerkninger.

Sammenlign tilbudene og finn det beste finansieringslånet for 2021

Det er viktig at du tar deg god tid med jakten på det beste refinansieringslånet for 2021. De ulike lånetilbyderne stiller ulike krav til deg som lånetaker. Det er også viktig at du sjekker hva lånet vil koste deg totalt før du søker, slik at du er sikker på at dette vil svare seg.