Hunder i sosiale medier

Det er ingen nyhet at vi er spesielt glad i våre firbente venner. Du har kanskje selv mobilen din proppfull av bilder og videoklipp fra turene deres. Har du for eksempel egen profil til hundeeventyret på sosiale medier, så lønner det seg å ha et godt batteri, strøm og hurtiglader.

Enkle grep for redigering av hunde-videoene dine

Noe alle eiere av firbente bestevenner kjenner til, er de tilfeldig magiske øyeblikkene. Enkleste redskapet du har tilgjengelig der er selvsagt smarttelefonen. Du kan laste ned utallige med appen til å redigere filmer eller å lage bildeserier på mobilen. Det er kanskje best til å holde seg til en enkel app, så det ikke suger kreftene fra mobilen med det første. Begynner hastigheten og kreftene på mobilen å synke, så kan du selv bytte til et nytt flott iphone batteri. Dette er enkelt å gjøre selv, i tillegg til at du vil merke forbedringen på null komma niks! Det er mange som setter opp montasje fra flotte opplevelser. Du starter ved å laste opp videoer du ønsker å sette sammen, deretter velger du ut elementer du ønsker å bruke i tillegg til bilder og videoer. Kutting av klipp er mulig for å forkorte videoer og kapre filmsnutters beste deler. Velg deretter ønsker overgang fra klipp til klipp. Du vil finne ulike valgmuligheter når det kommer til fonter og fargejusteringer. Tekst kan du da legge til om du ønsker det. Det er viktig å ikke glømme ut lyd, om du ønsker å sette i musikk på videoen du lager, samt lydeffekter eller lignende.

Lengre batteritid gir flere bilder og filmer av hunden

Sjekk ut hvilke apper som sluker mest mulig av batteritiden, og lukk dem igjen. Dersom du ikke bruker de appene, så kan du fjerne dem. Videre anbefales det å skru ned lysstyrken, da skjermen er det som trekker mest batteri. Skru av wifi og bakgrunnsoppdatering slik at det ikke stjeler av batteritiden når du er ute på tur med hunden, da det er noe annet å koble seg til trådløst nettverk i hjemmet. Dersom du skal bytte batteriet, er det viktig å tømme like under 25 prosent av det gamle batteriet og slå av smarttelefonen. Ved bøying av gammel batteri bør du bruke et bendeverktøy for ikke å skade telefonen. Det gamle batteri-remsen skal holdes rett opp, for ikke å brytes eller bli skrukkete. Videre trenger du selvheftende tape for å montere fast batteriet i telefonen og gjerne ha på plass nødvendig verktøy.