Bygg hundehus til din beste venn

Som hundeeier vil man det beste for sin gode kompis, og det å bygge et skikkelig bra, funksjonelt og bruksvennlig hundehus burde stå ganske langt opp på listen over prioriteringer. Ikke så høyt som masse mosjon og rett mat, kanskje, men også dette er en faktor i trivsel og velvære for hunden.

 

Planlegg før du starter
Som alt annet man skal gjøre, er det en fordel å planlegge før man begynner. For å lage et godt, solid og varig bygg, er det viktig å bruke riktig materialer – og i tillegg finnes det en del gode tips på nett som man kan lese, slik at man kan optimalisere byggingen. Kanskje finner du en del spennende ideer som du ikke har tenkt på, og kanskje finner du ut at du har tenkt helt feil. Som de sier på Sinnasnekker’n: Det er ikke noe problem om du gjør feil, bare riv det og prøv på nytt!

 

Kjøp det du trenger på riktig plass
Bare det beste er godt nok, og dersom du vil spare noen kroner kan det lønne seg å handle det meste av det du trenger på nett. Ved å gjøre det, får du råd til å installere små ekstra effekter, som en egen utelampe til hunden for de mørke stundene. Siden https://www.buildor.no/ tilbyr dette, er det bare å sette deg ned og lage handleliste for nettbutikkene! Spar tid, penger og frustrasjon ved å velge fritt det du vil ha, og få det levert direkte på døren. Skulle du ha glemt noe eller bestilt litt for lite, er det sikkert en byggevarehandel et sted i nærheten du kan besøke for påfyll.

 

Innred din beste venns hus riktig
Tenk på når det er hunden kommer til å bruke hundehuset – hvilken sesong er det som krever mest beskyttelse og skygge? Det kan jo variere fra hund til hund. Noen store raser trenger bare et sted å ligge i regnvær, mens andre raser kanskje heller vil det skal være en god skyggelagt soveplass på sommeren. Dette kan du lese om på nettsiden www.allehunderaser.com, slik at du vet allerede før du starter hva du bør legge vekt på for nettopp din hund.